Original Stylez Jam - ENERGY break crew - Blog.hr

# 18.02.2008., ponedjeljak, click to send E-mail, TOPIC ARCHIVE

Original Stylez Jam

Što reći ili napisati nego da je O.S.J. prošao u najboljem redu, čak ni policija nije trebala intervenirati. Očekivanja organizatora su i više nego ispunjena, a ni sami posjetioci nisu ostali ravnodušni. Događaj je posjetilo 70-ak ljudi, od kojih su 30-ak njih poklonici breakin' kulture. Događaj je službeno otvoren u 16:00 sati, kada je Dragec (jedan od organizatora) ukratko preko mikrofona ispričao o Original Stylez JAM događaju i pozdravio pridošle plesače i gledaoce.
Nekog isplaniranog programa nije bilo, svakih pola sata se odigravala tombola u kojoj su se slučajnim odabirom pomoću računala izvlačili brojevi prodanih ulaznica, dobitnici su bili nagrađivani slatkim nagradama. Malo kasnije su se plesači natjecali 1 na 1 za bokserice sa natpisom "Original Stylez JAM 16.02.2008.". Uvjerljivo prvo mjesto je odnio mladi plesač iz Karlovca, umjetničkog imena B-Boy Don Kiki, dok je drugo mjesto osvojio KoKa iz ENERGY break crew Đurđevac. Pred sam kraj događaja otvoreno je još jedno natjecanje ali 2 na 2, ovoga puta za nešto skuplje nagrade, majice napravljene air-brush sprejevima. Majice su doista vrijedne pa su se i prijavljeni potrudili dati sve od sebe da bi došli do istih. Prvo mjesto u 2 na 2 natjecanju ponovo je osvojio mladi plesač iz Karlovca B-Boy Don Kiki u paru sa B-Boy Peetzek iz Velike Gorice, dok je drugo mjesto pripalo Dragecu u paru sa B-Boy Vorda iz Zagreba.
Teško je riječima prepričati što se sve dogodilo u tih 6 sati druženja, zbilja je previše slika i događaja koje treba spomenuti. Jedino i najvažnije što treba napomenuti je da svima onima koji nisu došli ili barem nisu uspjeli doći može biti žao što su propustili ovakav događaj. O.S.J. će se održat i sljedeće godine (sredinom 2. mjeseca) pa nemojte ponoviti istu pogrešku i ne posjetiti ga ponovnim održavanjem.

Ovim putem se zahvaljujemo INA-Naftaplin d.o.o Đurđevac koji su nas sponzorirali sa hranom i pićem, Centru za kulturu te Turističkoj zajednici grada Đurđevca koji su zaslužni za medijsku popraćenost događaja i na posljetku Gradu Đurđevcu i Strukovnoj školi koji su nam osigurali tako ugodan i kvalitetan prostor za odvijanje samog događaja.
Osim sponzora, zahvale također idu svima koji su plesom, a i muzikom (DJ Real One), podržali ovaj događaj. Sve plesače koji su se odazvali smo "registrirali" ispunjavanjem kratkog formulara i slikanjem... Slike i kratak info o svim pridošlim plesačima se nalazi u slideshow-u
Kao i na kraju svakog događaja organizatorima se uvijek postavljaju ista ili slična pitanja, ta su postavljena i nama... Na postavljena pitanja odgovarao je svaki od organizatora (D=Dragec, K=KoKa, R=Roby)

Je li JAM zadovoljio tvoja očekivanja?
D; Da ne duljim, kao jedan od organizatora O.S.J. sam zadovoljan, ma prezadovoljan i uvijek ću biti kada god mi se na organizacije događaja od strane ENERGY break crew odazove pa makar i 10 poklonika breakin' kulture.
K; Da, zadovoljio je više nego što sam očekivao.
R; U potpunosti. Jedina mala zamjerka bi išla posjećenosti Jam-a, ali mi smo ipak jedan mali Đurđevac pa trebamo biti skromni.

Kako si proveo JAM?
D; Pa, većinu vremena sam proveo trčkaranjem od ulaza pa do DJ pulta, al' našlo se vremena i za čagicu.
K; Super, organizacija je bila odlična, mjuza i ekipa predobra.
R; Plešući.

Koje je tvoje mišljenje o ovome događaju?
D; Pozitivno!!! Bilo bi puno bolje da su se odazvali svi koji su tako i rekli, onda bi ovaj događaja bilo nemoguće nadmašiti.
K; Sve super, sve 5.
R; Mislim da ovakva događanja doprinose razvoju ove kulture u Đurđevcu, pa se toplo nadam da će nam grad izaći u susret i sljedećih godina.


Copyright © 2007.-2011. Martin Dragica. All rights reserved.