Hip Hop Delight Vol.10 - ENERGY break crew - Blog.hr

# 25.10.2008., subota, click to send E-mail, TOPIC ARCHIVE

Hip Hop Delight Vol.10

Došao nam i prošao još jedan u nizu Hip Hop Delight evenata, no ne i bilo kakav...
Hip Hop Delight koji je održan 24.10.2008. ujedno je i deseti jubilarni Hip Hop Delight, pa ovim putem čestitam organizatorima na čeličnoj volji koja je (bila) potrebna da se dogura do desetog organiziranja istog. Nadam se da volja ne posustaje i da će nas organizatori još koji puta obavijestiti, a ujedno i obradovati novom organizacijom Hip Hop Delight eventa.
Event se održao u diskoteci OKS (rečeno mi; najžešći narodnjački klub u Osijeku), a sve je započelo malo kasnijim početkom programa koji je bio zakazan za 22h. Prije službenog "otvaranja vrata" OKS je bio već podosta pun ljudi, što u djelu za "chillanje", što u djelu gdje su se održavali battle-ovi. Nakon popisivanja prijavljenih, odnosno pristiglih prijavljenih ekipa, program je počeo sa break' battle-ovima. Za deck-ovima je bio bugar DJ Skill koji se pobrinuo za dobre beat-ove (od opakih beat-ova je čak i sjekira skočila sa zida).
Pošto je mjesta za gledanje battle-ova bilo vrlo malo, mnogi su se odlučili preselili u prostoriju za "chillanje" u kojoj se također plesalo, što hip hop, što break', što nešto treće.
U break' battle-ovima prvo mjesto odnio je dvojac Amok i Padre, dok su u hip hop battle-ovima prvo mjesto odnijele splićanke Deana i Tina.

Meni je osobno drago što sam posjetio i sudjelovao na ovom desetom jubilarnom Hip Hop Delight eventu, što sam posjetio Osijek po prvi puta, a ujedno uživo upoznao neke ljude koje sam upoznao preko MSN-a. Izgubili smo (B-Boy 1a-B, B-Boy Bastardo) u prvom krugu od Unbreakable Crew, i nije GRČ :)



Copyright © 2007.-2011. Martin Dragica. All rights reserved.